Waarom kiezen voor Frutec?

Wie kiest voor Frutec, kiest voor een totaalconcept. We begeleiden je bij je project, van offerte tot en met montage. Wat ook je project of je vraag is, je kan steevast rekenen op deskundig advies en een professionele uitvoering. Frutec denkt met je mee.

Om je steeds de beste kwaliteit te garanderen wat zowel service als materialen betreft, zijn we een partnerschap aangegaan met Baywa, Prestil en Vignetinox. Betrouwbare, voortdurend vernieuwende en duurzame partners.
Onze gewasbeschermingssystemen worden praktijkgericht ontwikkeld en uitvoerig getest vooraleer we ze toepassen.

Daarnaast volgen we de hedendaagse technologische ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Dit om onze diensten voortdurend te optimaliseren, om te blijven innoveren en je jaar na jaar service en materialen van hoogstaande kwaliteit te leveren.

Met onze nieuwe 3D service, bieden we fruittelers een geoptimaliseerd 3D aanplantingsplan aan. Handig voor het effectief aanleggen van een plantage in de verschillende stadia! Bovendien berekent de software de artikellijst met het juiste aantal van de benodigde materialen waardoor het budgetteren van een nieuwe aanplanting eenvoudiger is.

NIEUW: metalen palen en gewasdraden voor wijnbouw

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Contacteer ons