Nieuws overzicht   

Frutec ook actief in de wijnbouw met ondersteuningsmaterialen en loonwerk

Als wijnbouwer kan je bij Frutec terecht voor ondersteuningsmaterialen en loonwerk voor de aanleg van wijngaarden. Voor de specifieke wijnbouw ondersteuningsmaterialen werken we samen met 2 gerenommeerde bedrijven uit Italie nl. Prestil en Vignetinox. Beide reeds jarenlang actief in de wijnbouw sector. Want werken met kwaliteit staat immers garant voor efficiƫntie, duurzaamheid en werkplezier.

Voor de gewasdraden selecteerden we Vignetinox. De roestvrije gewasdraad van diverse diameters op rollen van verschillende lengtes heeft een zeer hoge weerstand en een minimale rek van slechts 2%. Voor de bevestiging van de gewasdraden zijn er inox draadjes en baumfix beschikbaar.

Wat de palen betreft werken we met de gepatenteerdeTornado palen van Prestil. Dankzij het speciale profiel kunnen deze palen een hoge belasting aan, eveneens bij een uitzonderlijke oogst. De inkepingen in de palen vereenvoudigt het aanbrengen van de gewasdraden. Deze palen zijn vervaardigd uit COR-TEN staal.

Voor het plaatsen van de palen en ankers staat ons team eveneens klaar. De palen worden tussen de aangeplante druivenstokken getrild.

Meer foto's

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Contacteer ons